Kister, urner og lys

Mariagerfjord Begravelsesforretning kan i samarbejde med Tommerup Kister tilbyde et bredt udvalg af gravsten, kister, urner samt lys og vaser til udsmykning af gravstedet.

En gravsten er også vigtig og vi kan hjælpe med at finde frem til den rigtige gravsten. Vi kan også sætte dig i kontakt med en dygtig stenhugger for at i kan sætte et personligt præg på gravstenen. Læs mere om gravsten

Alle kister er produceret i Danmark og godkendt af Danske Krematoriers Landsforening. Alle kister er med indvendig polstring.

Udvælgelsen af kiste og evt. urne sker på det indledende møde med bedemanden, hvor vi medbringer billeder af vores udvalg. Du kan også se de forskellige varianter ved at klikke på linkene øverst i menuen, eller til i menuen til højre.

Kister

Urner

Lys

Den nødvendige rådgivning om gravsten

Hos Mariagerfjord Begravelsesforretning hjælper vi jer med at finde netop den gravsten, som passer til afdøde. I den svære tid efter en kær er gået bort, kan det være svært at overskue det store udvalg af gravsten – og i den forbindelse giver vi jer overblikket og den nødvendige rådgivning.

Vi kender en række dygtige og professionelle stenhuggere, som vi henvender til. Forinden giver vi gerne et forslag til valg af gravsten på baggrund af en personlig samtale med jer. Det handler om at finde en løsning efter jeres og afdødes ønske.

En passende gravsten

Hos stenhuggeren kan I få gravsten i mange forskellige størrelser og materialer. Hvis stenen f.eks. skal have et rustikt præg, kan man vælge en jetbrændt overflade – og når stenen er valgt, skal man træffe beslutning omkring inskriptionen.

Stenhuggeren guider jer naturligvis gennem hele processen, f.eks. hvis der skal tages nogle forbehold til størrelse og granitforhold. Nogle kirkegårde har nemlig retningslinjer for, hvor stor stenen være – f.eks. ved en urnegrav, hvor stenen ikke må være for stor.

Kontakt os i dag

Mulighederne er mange, når man skal vælge gravsten. Kontakt os i dag for den rette rådgivning på tlf. 98 52 57 57 eller på mobil 40 82 58 94. Vi arbejder både i Hobro, Mariager, Hadsund, Arden og omegn.