Begravelseshjælp

Ved dødsfald har pårørende i en række tilfælde ret til begravelseshjælp. Begravelseshjælpen udbetales af afdødes bopælskommune, og det er således et offentligt tilskud – en hjælp til de omkostninger, der er forbundet med begravelsen.

Der skelnes mellem to former for begravelseshjælp, henholdsvis 1) begravelseshjælp, der udbetales uafhængigt af afdødes og dennes ægtefælles formue og 2) begravelseshjælp, der udbetales på baggrund af afdødes og dennes ægtefælles formue.

Har I spørgsmål til begravelseshjælp, står Mariagerfjord Begravelsesforretning naturligvis til rådighed med vejledning i den svære tid.

Hvordan får jeg begravelseshjælp?

For at få begravelseshjælp skal du sende en ansøgning til kommunen. Dette kræver en blanket, som vi i Mariagerfjord Begravelsesforretning kan skaffe for dig.

Det kan virke uoverskueligt at søge om begravelseshjælp, umiddelbart efter en kær er afgået ved døden – vi tager os derfor gerne af ansøgningen og begravelseshjælpen for de pårørende.

Kontakt os i dag

Overvejer I at ansøge om begravelseshjælp? Så ser vi frem til at høre fra jer. Hjælpen hertil er en del af vores begravelsesservice, I kan bl.a. læse mere om begravelse og bisættelse her.

Med base i Hobro er vi din lokale bedemand i Mariager, Hadsund og Arden – kontakt os i dag på 98 52 57 57 eller på mobil 40 82 58 94.